Hollow Knight Вікі
Advertisement

Шаблон:Бос 32px Матка Жужж (ориг. Gruz Mother) — один з перших босів в грі Шаблон:HK. {{Коментар /Доросла жужжалка, що носить молодняк в животі. Атакує ворогів, кидаючись на них своєю величезною масою. |Ця тварюка чомусь не відкладає яйця, а носить молодняк прямо в череві. Збочення якесь. Не дивно, що вона швидко втомлюється і легко потрапляє під удари. Користуйся!}}

Опис[]

Матка Жужж представляє з себе дорослу особину Жужжалки, що володіє великими розмірами.

Вартує прохід до південно-східної частини забутого роздоріжжя.

Спокійно спить на своїй арені, не звертаючи уваги на персонажа, але при отриманні шкоди прокинеться і почне битися з героєм.

Атака[]

  1. Починає врізатися в стелю і підлогу, проходячи таким чином через всю арену.
  2. Швидко летить на персонажа з метою протаранити його.

Після смерті Матка вибухне, а з її черева з'являться 7 Жужжалок.

Тактика[]

Будучи одним з перших босів, Матка Жужж не представляє великої небезпеки для персонажа. Треба лише перебігати з одного кінця арени на іншу, коли бос проводить атаку №1, попутно завдаючи йому шкоди. З отриманням Мстивого духу вбивство боса стане ще більш легким.

Цвях мрій/думки[]

  • ...Повна... Майже пора...
  • ...Небезпека ... Втомилася...Вбити...
  • ...Спати...Вмираю...

Інше[]

  • Відразу двох Маток можна зустріти в Колізеї дурнів. Вони використовують ті ж атаки, проте після їх вбивства не з'являються Жужжалки.

Галерея[]

Шаблон:Журнал