Шаблон:Бос 32px Колекціонер (ориг. The Collector) - боси/бос в грі Шаблон:HK.

Його можна зустріти в Башта любові/вежі любові. {{Коментар /Темна істота, замкнена у вежі любові. Любить збирати істот Халлоунест а в скляні колби — особливо Гусеничок. /Часом по тутешніх печерах, щось бурмочучи, скаче дивна тінь. Близьке мені її розглянути жодного разу не вдалося, так що я навіть і не знаю, що це за тварюка така.}}

Опис[ред. | ред. код]

Потрапити до Колекціонера можна через двері, однак для відкриття потрібно ключ любові, який знаходиться в Садах Королеви. Вхід у Вежу любові буде доступний лише через західну частину Краю королівства, після перемикання важеля в самій Башті буде відкрито вихід на Вокзал Короля.

Після перемоги над босом Лицар отримає доступ до карті Колекціонера, за допомогою якої герой зможе бачити на звичайній карті місцезнаходження всіх полонених гусеничек.

Поведінка[ред. | ред. код]

Колекціонер хаотично стрибає по кімнаті, уникаючи атак героя і лише зрідка намагаючись схопити його, після чого бос на кілька секунд стрибає вгору. Головною небезпекою під час битви є падаючі зверху скляні банки. Вони завдають контактний шкоди і вивільняють відразу агресивно налаштованих на персонажа ворогів. З банок з'являються Мстекрил и, Бальдри і мисливські аспіди.

По ходу бою Колекціонер стане більш швидким і агресивним. Слід бути обережним з Фокусом, так як колекціонер вкрай швидкий, а його рухи передбачити досить важко. Як і в битвах з іншими босами, Швидкий фокус буде вкрай корисний. Також непоганим вибором стануть Міцний панцир, Швидкий удар та інші амулети.

Пов'язані досягнення[ред. | ред. код]

Шаблон:Досягнення

Цвях мрій/думки[ред. | ред. код]

  • Любов моя! Моя любов! Нарешті захищена!
  • Безпечне місце — для тебе! І тебе! І тебе!
  • Потрібно врятувати!

Інше[ред. | ред. код]

Файл:Вітрувіанська гусениця.png

  • Після перемоги над Колекціонером можна пройти в його кабінет, що знаходиться вище поля бою, при цьому там знаходиться невелика секретна кімната, на задньому тлі якої висить, по всій видимості, карта з розташуванням всіх викрадених гусеничек. Сам малюнок, ймовірно, є відсиланням до wikipedia:ru:Вітрувіанська людина/Вітрувіанська людина»
  • Саме колекціонер викрав і заточив в банки всіх гусеничок, після чого розставив їх по всьому ігровому світу.
  • Якщо Лицар загине в битві з Колекціонером, його Тінь буде поміщена в скляну банку.
  • Колекціонер є одним з небагатьох ворогів, з якого не можна отримати душі при ударі.
  • Навіть мисливець не знає, якою істотою є колекціонер.

Шаблон:Журнал

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.