Hollow Knight Вікі
Advertisement

Шаблон:Предмет Спотворювач заклинань (ориг. Spell Twister) - амулет в грі Шаблон:HK.

{{Коментар /Покращує навички носія в області заклинань, щоб виконати заповітне бажання всіх в Святилище душ-опанувати таємницями душі/душі. Дозволяє витрачати менше ДУШІ на заклинання.}}

Отримання[]

Лицар/протагоніст може знайти цей амулет в секретній кімнаті в Святилище душ, що в місто сліз/місті сліз, якраз перед битвою з майстром душ.

Корисність[]

Вкрай корисний амулет для упору шкоди заклинань, так як, на відміну від Ловця і Пожирача душ, Лицарю не треба часто атакувати ворогів для отримання Душ. Також персонажу не треба буде отримувати шкоди для відновлення Душ, як у випадку з пісня гусеничок/піснею гусеничок.

У будь-якому випадку краще комбінувати перераховані вище амулети, так як їх ефективність збільшиться в рази.

Комбінації з амулетами[]

64px + 64px — дозволяє наносити збільшений шкоди заклинаннями, що разом із зменшеною вартістю вкрай ефективно.

64px + 64px — кількість Душ, одержуваних з одного удару по ворогу, буде вистачати на застосування заклинання.

64px + 64px — кількість Душ, одержуваних з одного удару по ворогу, буде вистачати на застосування заклинання. Шаблон:Амулет