Шаблон:Header Шаблон:Локація

Грибні пустки (ориг. Fungal Wastes) - одна з локацій в грі Шаблон:HK.

Опис[ред. | ред. код]

Грибні пустки-місцевість на південь від забуте роздоріжжя/забутого роздоріжжя, наповнена грибними заростями і кислотними болотами. На півдні пусток розташувалася село богомолів, а на сході — головний вхід в місто сліз.

Якщо гравець вирішив уникнути бою з Хибним Лицарем на Забутому роздоріжжі, то він не зможе отримати доступ у Місто сліз через знаходиться в Пустотах вхід, так як у нього буде відсутній герб міста, що служить пропуском у столицю королівства.


Мешканець[ред. | ред. код]

/Пожирач ніг
NPC Вороги Бос
Корнифер Шипогриб

/Грибна оболонка

Старійшина Ху
Пан Гриб Споринка Спорун
Грибочок

/Грибний велетень

Бретта

/Грибний воїн

Спорень
Ганчірочка

Цікавий[ред. | ред. код]

Подлокации[ред. | ред. код]

Село богомолов[ред. | ред. код]

Невелике село, де мешкає плем'я богомолів. Вороги в цій зоні спочатку налаштовані вороже до Лицарю, але після перемоги над босами подлокации, Лордами богомолов, вони не стануть атакувати персонажа до тих пір, поки він сам не нападе на них. Поруч із залом Лордів розташовані ворота в Глибинне гніздо, мешканці якого нерідко нападали на село.

Мешканець[ред. | ред. код]

NPC Ворог Бос
Квиррел Богомолий отрок Лорди богомолов
Воїн богомолов

Цікавий[ред. | ред. код]

Вокзал Королеви[ред. | ред. код]

Найбільш зруйнований, величезний термінал, через який Грибні пустки з'єднуються з Туманним каньйоном.

Мешканець[ред. | ред. код]

NPC Ворог
Віллоу Бути відсутнім
Квиррел

Цікавий[ред. | ред. код]

Грибниця[ред. | ред. код]

Це невелике підземелля-лабіринт з декількома прихованими тунелями, куди можна потрапити тільки при наявності у героя монарші крила/монарших крил. Грибниця кишить майже всіма різновидами грибів.

Мешканець[ред. | ред. код]

/Грибний велетень /Грибний воїн
Вороги
Грибочок Шипогриб
Спорун Споринка
Grimm Troupe (зображення).png Похмурий кошмар

Цікавий[ред. | ред. код]

Шаблон:Локації

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.