Hollow Knight Вікі
Advertisement

Шаблон:Предмет Глибокий фокус (ориг. Deep Focus) - амулет в грі Шаблон:HK.

Заголовок.png
Кристал, неквапливо створений самою природою. Збирає ДУШУ з повітря навколо.

Відчутно уповільнює фокусування ДУШІ, але дозволяє лікуватися в два рази ефективніше.

Заголовок.png

Корисність[]

Повільне час фокусирування при використанні цього амулета ускладнюють битви з босами та іншими ворогами, тому головна мета цього амулета — подолання труднощів з платформами, де він буде непогано працювати в поєднанні з Піснею гусеничек і Кров'ю Вулика.

Отримання[]

Амулет можна знайти в локації Кришталевий пік у печері, цілком складається з кристалів.

Треба знайти оболонка Шахтаря/оболонку Шахтаря, що видобуває щось в стіні. Зламавши стіну, відкриється секретна область. Для досягнення амулета потрібно кристальне серце.

Комбінації з амулетами[]

64px + 64px — корисний для успішного зцілення, коли вороги часто атакують.

64px + Файл:Quick Focus.png/64px/link=швидкий фокус — здоров'я буде регенеруватися зі звичайною швидкістю. Корисно проти ворогів і босів, які завдають шкоди в 2 маски своїми атаками.

64px + 64px + Файл:Grubsong.png/64px/link=пісня гусеничок — - глибокий фокус разом з пісня гусеничок/піснею гусеничок і Кров'ю вулика ефективно покаже себе в складних локаціях з платформами, наприклад, в білий палац/білому палаці. Шаблон:Амулет